Gepost op

Work in Progress winkel-collectie

Work in progress:

Vandaag begonnen aan een nieuwe collectie armbanden voorjaar/zomer 2017.

Afgelopen periode veel materiaal ingekocht en verzameld. Winkel in, winkel uit, maar ook veel bij groothandels op het internet ingekocht. Het stikt namelijk van de groothandels op het internet en gaande weg weet je na een tijdje precies waar je wat voor de beste prijs en goeie kwaliteit kunt kopen. Soms betekend dit ook een miskoop van heb ik jou daar.

Foutje

Zo is het mij een keer overkomen dat ik in de veronderstelling was dat ik metalen bedeltjes had gekocht, bleek het gespoten plastic te zijn in de kleur zilver. Toch nog maar even kijken op de website van de groothandel en tja,… het stond er toch echt bij ” silver-look”. Dus nah ja al doende. Enfin compleet onbruikbaar dus, maar ook helemaal want later bedacht ik dat het misschien wel leuk is om de bedeltjes aan het pakje te hangen, als ik een online verkoop heb. Dus mocht je een armbandje kopen dan zit er een plastic bedeltje aan je pakje, net zo leuk als een strik, die uiteindelijk ook in de vuilnisbak terecht komt toch?

De nieuwe collectie zal voornamelijk bestaan uit gecombineerd leer. Dat wil zeggen leer met metalen applicaties. Wikkel armbanden met leer, kralen en metaal ( altijd nikkelvrij ) en soms ook zilver of verzilverd.

De kralen die ik heb ingekocht bestaan met name uit natuursteen kralen, maar sowieso glas. Heb persoonlijk echt een hekel aan plastic. Dat komt omdat plastic geen lekker geluidje maakt en t weegt ook niets. Nep!

Vier tinten bruin leer ingekocht en dit keer wil ik ook met gevlochten leer gaan werken. Uiteraard parelmoer leer, dat vind ik zelf zo ontzettend mooi en helemaal als je een dun basic parelmoer leren armbandje draagt met een parel armbandjes.

Mijn favoriet

Mijn absolute favoriet, die ik zelf vaak draag. Een hele bos armbandjes in de zelfde kleurtinten, is altijd mooi.

Setje armbandjes dun parelmoer leer en basic parelmoer armbandjes
Mijn favoriete setje armbandjes in de categorie parelmoer leer

In de categorie bruin leer valt ook het leer dat ik heb ingekocht in de kleur brons, Wow wat glimt dit spul mooi en geen probleem onder de douche in vergelijking met bijvoorbeeld naturel of suède leren armbandjes.

In de nieuwe collectie zal ik ook veel werken met zwart leer omdat dit altijd verkoopt en altijd wel past.

Foto’s nieuwe collectie

Foto’s van de collectie binnenkort hier te zien. Helaas kan ik er geen prijzen bijzetten en dat komt omdat deze collectie speciaal voor boetiekjes wordt gemaakt, wel zal ik verwijzen naar de winkels waar de armbandjes te koop zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *