Info

Over mezelf & TS- Armbandjes

 

“ TS- Armbandjes is onderdeel van Trendy Sieraden, hier wil ik graag mee beginnen,…waarom? Omdat ik niet wil dat je schrikt als je een product aankoopt op deze website en tot de ontdekking komt dat jouw betaling aan Trendy Sieraden wordt voldaan,…vandaar.”

In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Hierna ben ik vrijwel meteen in het bedrijfsleven gestapt en heb ik eigenlijk nooit als kunstenaar kunnen werken, maar mijn creatieve bloed is altijd door mijn aderen blijven stromen, vandaar TS- Armbandjes

In 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik eindelijk gaan doen waarmee ik mezelf met eigen handtekening kan onderscheiden en zo is TS- Armbandjes tot stand gekomen met eigen ontworpen armbandjes.

We love bracelets

Mijn liefde voor armbandjes was er altijd al, zelfs ver voordat deze hype begon. De laatste jaren zijn armbandjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld, iedereen draagt armbandjes! Mannen, vrouwen, jongens en meisjes, alle rangen en standen en nationaliteiten. Sommige met betekenis ( denk aan de ribbons voor goede doelen ) of aan symbolische armbandjes voor speciale vriendschappen.

Stijl en inspiratie

De armbandjes die ik heb ontworpen voor TS- Armbandjes zijn helemaal in mijn eigen stijl, waarbij ik mij heb laten inspireren door mijn kinderen van 16 en 18 en natuurlijk mijn favoriet “Pinterest”. Het alledaagse straatbeeld en mooie plekjes in het buitenland zijn ook altijd inspiratiebronnen geweest. Misschien klinkt het vreemd, maar in alles zit een juweel verborgen. Soms is het meteen duidelijk en soms zie je dit alleen in stilte, met je ogen dicht. De kunstenaar die ik ben is niet beperkt tot slechts het beroep en de ambacht. Welke ik helaas nooit als zodanig heb kunnen uitoefenen, maar wel altijd aanwezig is en altijd voor onorthodoxe benaderingen, inzichten en oplossingen zorgt. Zelfs in het bedrijfsleven of hoe ik mijn huizen altijd heb ingericht,… et cetera…

The Artist never sleeps

De kunstenaar en zijn brein slapen nooit en zijn altijd aan het creëren, aanvullen of juist aan het abstraheren. Altijd en eeuwig de niet zichtbare achter –en onderkant van de dingen willen zien en deze bloot willen leggen in welke vorm dan ook. Mooi of lelijk en misschien wel aanstootgevend voor sommige.

Gewoon mooi en bovendien heerlijk om te dragen

Uiteraard geldt dit allemaal niet voor mijn armbandjes, deze zijn slechts bedoeld als sieraad en hebben geen enkele diepere betekenis. Slechts bedoeld als mooie unieke armbandjes zonder enige maatschappelijke waarde. Gewoon mooi en bovendien heerlijk om te dragen.

Het elegante gevoel dat je krijgt van een paar rinkelende armbandjes om je pols is iets heel bijzonders. Met armbandjes laat je zien wie je bent, waar je van houdt en kan op een bepaalde manier je persoonlijkheid onderstrepen. De één doet dit met stoere leren armbandjes en een ander doet dit weer met veel gerinkel, pracht en parels,…eh…praal. De juiste armbandjes bij de juiste outfit maken het verschil en geven bovendien extra accent.

Materialen

De armbandjes die ik heb ontworpen voor TS- Armbandjes zijn van diverse materialen en allemaal vrij sober van kleur. Voor mij zijn de vorm, contour en gewicht het meest cruciaal. Met (felle) kleuren heb ik niet zoveel.

De parels die zijn gebruikt voor de armbandjes, zijn bijvoorbeeld een mix van zoetwater parels en glasparels. Het metaal dat is gebruikt is nikkelvrij. De kralen zijn daarbij allemaal van glas of natuursteen. Sowieso zijn er geen kunststof materialen gebruikt voor de ontwerpen van de armbandjes. Ook is er veel met leer in combinatie met kralen gedaan. Leer is een prachtig materiaal en laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen en kralen.

Altijd cadeauverpakking & laagste verzendkosten…

Standaard levering cadeauverpakking bij TS- Armbandjes 001Alle armbandjes worden verstuurd als brievenbuspakketje, je betaald hier dus altijd de laagste verzendkosten, daarbij ontvang je de armbandjes altijd leuk verpakt in een speciaal ontworpen zakje met daarop het logo en zit er aan alle armbandjes een nikkelvrije name tag met het logo. Het logo is simpel en eenvoudig, precies wat het is ‘TS‘ en staat voor Trendy Sieraden. Armbandjes zijn ook geweldig om cadeau te doen, dit is de reden dat alle armbandjes leuk verpakt worden. Het geeft leuk,…maar het ontvangt nog veel leuker.

Verwen jezelf!

Standaard levering cadeauverpakking bij TS- Armbandjes 001

Deel deze web-page op Instagram en ontvang direct een kortingscode met 20% korting