Gepost op

Ladies Night 19 april in het Pathé theater op de Munt in Amsterdam

Ladies Night in Amsterdam

Ladies Night 19-04-2017 in het Pathé theater in Amsterdam

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver en mag ik ‘echt live’ met mijn armbanden en op 19 april gaat het gebeuren. ‘Echt live’, omdat er al een keer een soort van live is geweest, dat was de opening van deze webshop. Toen mocht iedereen eindelijk zien waar ik best een behoorlijke tijd intensief aan gewerkt heb.

Maandenlang ben ik bezig geweest met het maken van de collectie/armbanden. Meer dan 100 stuks verschillende ontwerpen en natuurlijk het maken van deze website met al het fotomateriaal. Ruim 400 foto’s. Van elke foto 3 detailfoto’s. Daarbij ben ik tussentijds ook nog een keer compleet ge-crached waardoor ik weer helemaal ‘from scratch’ moest beginnen, ik kan je vertellen dat ik als een kind heb zitten janken. Ondertussen bleef ik maar denken “waar dit nou toch goed voor zou kunnen zijn?” Uiteindelijk wist ik het! Dit was achteraf het keerpunt waarbij ik ‘sieraden’ zou laten varen en mezelf zou gaan specialiseren in alleen maar armbanden,…en zo maakte www.trendy-sieraden.nl plaats voor www.ts-armbandjes.nl De crash kon ik toen ombuigen naar iets positiefs, waar ik achteraf geen spijt van heb.

Eind goed al goed zou je zeggen, maar dat valt behoorlijk tegen, want hoe breng je nu producten onder de aandacht. Flink Faceboeken, dus een fan-page aangemaakt, maar je merkt al snel dat mensen al niet meer reageren, als je elke dag iets of een foto post. Dit wekt irritatie op en mensen krijgen al snel een spam-gevoel. Instagram daarentegen is anders, daar plaats ik elke dag “het snoepje van de dag” zonder dat ik daarbij een webshop ben, of de webshop aan het promoten ben en dat valt goed, ik krijg (leuke) reacties van over de hele wereld. Volgers komen en gaan, maar neemt beetje bij beetje gestaag toe en dat geeft een goed gevoel, want mijn ziel en zaligheid zit in dit project en elk armbandje voelt voor mij als een piepklein beeldhouw werkje.

Digi-live, achter de rug.

Dus alleen digitaal bezig geweest met campagne en promoties, allemaal hartstikke leuk maar uiteindelijk wil je verkopen, dit is namelijk de echte beloning van al je werk, bloed, zweet en tranen. Tot nu toe heb ik een paar armbanden verkocht en wat een goed gevoel! Het feit dat iemand er geld voor over heeft, zegt heel veel over wat je hebt gemaakt, het is iets waard. De waardering is zelfs groter dan het geld dat ontvangen wordt, geld is slechts het middel,…de medaille.

 Een gezellig kraampje

Nu echt live dus! en wel op 19 april in het Pathé theater op de Munt in Amsterdam. Wat ga ik doen? Het wordt een Ladies Night. Eindelijk kunnen vrouwen mijn armbanden live zien, om doen, dragen en voelen. Ze zeggen wel eens dat een foto zoveel meer zegt dan woorden, maar wat mij betreft gaat er niets boven ‘voelen’. Deze avond is belangrijker dan dat je zou denken. Een kraampje huren? Misschien niet spannend, maar wel informatief voor mij als maker en ontwerper van de armbanden. Op deze avond verwacht ik heel veel feedback te ontvangen van vrouwelijke passanten, dé doelgroep.

Kijken, kijken niet kopen.

Prima,…fine! Maar ik kan ten minste zien ‘hoe‘ er gekeken wordt. Iets dat via social media niet in te schatten is. Duimpjes en hartjes, begrijp me niet verkeerd, ik ben er super blij mee en het voelt ook zeker als waardering, maar het geeft geen echte feedback. Natuurlijk hoop ik iets te verkopen, maar nog meer op interactie met mijn doelgroep.

Inmiddels heb ik ook al te horen gekregen dat ik in mei op de Ladies Night in Tuschinsky mag staan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *