Gepost op

De perfecte armband

3 dubbele armband met sierslot leer en hard zilver, bedeltjes en charms
De perfecte armband or nothing at all!

Is voor mij heeft de perfecte armband van alles wat. Leer, kralen, bedeltjes en natuurlijk een bijzonder slotje. Het slotje is een super belangrijk onderdeel, omdat dit heel vaak juist het deel is, welke het meest gezien wordt. Armbandjes draaien de hele dag om je pols en zijn net zo beweeglijk als dat jezelf bent, dus moet een slotje wel mooi en bijzonder onderdeel van zijn. Zodat de armband 360 graden eye-catching is.

3 dubbele armband met sierslot leer en hard zilver, bedeltjes en charms
Leren armband met hoogglans zwartleer en sierslot.

Wat maakt nu precies het verschil ?

Geluid

Het verschil tussen een armbandje van Wish of de Wibra ( hoe leuk het er ook uit mag zien ) of een kwaliteitsarmbandje, zit hem in verschillende dingen. Voor mij persoonlijk is het geluid dat een armbandje maakt tijdens het dragen, heel erg belangrijk. Een lief klein zacht geluidje van kwaliteit, dat alleen jij of iemand die dichtbij staat kan horen. Het geluid van luxe en elegantie…

Gewicht

Een armbandje moet natuurlijk ook wel iets wegen. Het gewicht bepaald ook een deel van de prijs van een armbandje. Bijvoorbeeld het verschil tussen mooie glasparels, natuursteenkralen of Pandora-stijl kralen met metalen binnenwerk, zullen altijd meer wegen dan een plastic acryl kraal voorzien van een verfbad. Soms zie je voor weinig geld een leuk armbandje en dan kom je tot de ontdekking dat het metaal slechts een zilver of goud look heeft. Kunststof met een verfbad kan er mooi uitzien, maar zal nooit het gewicht van metaal, goud of zilver hebben.

Materiaal

Maar hoe kom je er nu achter wat je in je handen hebt? Heel simpel,…gewoon even tegen je tanden aantikken. Ook al heb je totaal geen verstand van materialen, of heb je deze materialentest zelfs nog nooit gedaan. Geloof me,… je weet en voelt het meteen. Je voelt met je tanden of je met kunststof te maken hebt of met glazen kralen, nikkel vrij metaal of plastic met een zilver-coating. Try it!

Het uiterlijk van de perfecte armband

Dit bepaal je natuurlijk net zoals de rest helemaal zelf, dit is een kwestie van jouw eigen smaak. En het hangt er natuurlijk helemaal vanaf waar je de armband bij draagt. Het type dat jezelf bent? Heb je slanke smalle polsen? Ben je een sportief of een klassiek type?

Hoe ziet jouw perfecte armband eruit?

Laat het mij weten in een reactie hieronder, wie weet ben jij de grote inspiratie voor het volgende ontwerp, binnenkort hier te zien. Dan krijgt het nieuwe model jouw naam, hoe leuk is dat?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *